duminică, 26 ianuarie 2014

COMUNICAT DE PRESA ISJ CONSTANTA.IMPORTANT!

Salut, cititor.
26 Ianuarie 2014, 17:54:52
Pagina principală Ajutor Caută Ieşire
Noutăţi:

+  Inspectoratul Scolar Judetean Constanta
|-+  General
| |-+  Anunturi importante
| | |-+  Comunicat de presă MEN - suspendarea cursurilor
« mesajul precedent următorul mesaj »
Pagini: [1]Imprimă
 AutorSubiect: Comunicat de presă MEN - suspendarea cursurilor  (Citit de 1114 ori)
ISJCTA
Administrator
Hero Member
*****
Deconectat Deconectat

Mesaje: 4257


Adresa de email
« : Astăzi la 15:33:39 »

Trei universități din țară și toate unitățile de învățământ preuniversitar din 27 de județe vor fi închise luni, 27 ianuarie. În București, unitățile de învățământ preuniversitar rămân închise luni și marți

26.01.2014

Ministerul Educației Naționale a decis ca, pentru siguranța elevilor, a însoțitorilor acestora și a personalului didactic și nedidactic, să închidă, luni, 27 ianuarie, toate  unitățile de învățământ din județele/municipiul București, care s-au aflat aceste zile sub atenționare de cod galben și portocoliu. Județele vizate sunt: Argeș, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Iași, Ilfov, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

În ceea ce privește municipiul București, decizia de închidere a unităților de învățământ preuniversitar este valabilă atât pentru ziua de luni, 27 ianuarie, cât și pentru ziua de marți, 28 ianuarie.

Ministerul Educației Naționale recomandă, de asemenea, universităților să aibă în vedere posibilitatea suspendării activităților didactice programate pentru ziua de luni și prelungirea sesiunii. Universitatea din București, Universitatea din Pitești și Universitatea  Valahia din Târgoviște au decis întreruperea activității pentru ziua de 27 ianuarie.

BIROUL DE PRESĂ
 Memorat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu