duminică, 10 aprilie 2011

Performanta la Navodari

Corul „Armonia” din Năvodari a câștigat marele trofeu de la „San Remo 2011”. Este o performanță deosebită a copiilor, la o competiție desfășurată în Italia și la care au participat concurenți din 16 țări. Felicitări !
Corul “Armonia” a participat la categoria D din concurs cu piesele „An angel at night” şi „Poarta către vis”. „Armonia” au participat la concursul renumit din Italia fiind sprijiniţi de primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei şi de Primăria Năvodari, care au achitat valoarea deplasării în străinătate. Este vorba despre suma de 20.841 lei, necesari transportului. Din delegație a făcut parte dirijorul corului, Oancea Bogdan, şi reprezentanţii Casei de Cultură „Pontus Euxinus”, respectiv de Victoria Botaş şi Elena Matei. Cu bucurie, cei care i-au însoțit pe copii au anunțat reușita extraordinară a corului.
La aflarea veștii, primarul Nicolae Matei a declarat: "Sunt niște copii deosebiți, care încântă prin vocile și sensibilitatea lor. Îi voi sprijini și de acum înainte. Ne-au făcut o mare bucurie nouă, năvodărenilor, profesorilor lor, părinților...".
Corul din Năvodari este format din 29 copii cu vârste cuprinse între 5 şi 14 ani.
După frumoasa reușită de la San Remo, copiii de la “Armonia” vor participa la concursul de muzică “Delfinul de Aur”, care se desfășoară în România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu